21.11.08

MERHABA


Atla bu yazıyı okuma! Kişisel kaygılarım var; farklı olmak adına ne de olsa aile olabilmek adına alınan iki kişilik yatakların pornografik bir ürünüyüm. Üzgünüm insan! Popülerizmle suçlayıp yerden yere vurmaktı amacım seni bu yazıda, ta ki mola verip tuvalette kıçımı örten donumun üstünde yazan ‘pierre cardin ‘ yazısını görünceye kadar. Bu nedenle yazdıklarımı önemseyip kalkıp sorumluluklar yükleme bana. Basit zaman ekleriyle yaşanan bir hayatta çoklu zaman eklerini kullanarak yazdığım yazılara kendimi daha da farklı hissetmek için sıkıştırdığım imgesel zırvalıklarla ‘duyarlı’ olduğunu kabul ettirmeye çalışan zavallının tekiyim sadece. Ondandır ki savunduğum değerleri, kaliteli kumaşların üstündeki baskılarda yaşatıyorum. Geçenlerde ideolojisini savunduğum bir tarihsel kişiliği kredi kartına 4 taksitle satın aldım. Dünyada devrim yapan birinin annemin çamaşır suyu baskısına yenik düşmesi üzücüydü. Hâlbuki siyah pantolonum ve üstü ters A baskılı ‘converse’ ayakkabılarımın üstünde oldukça farklı görünüyordum. Tüm bunlar kim olduğumu, ne savunduğumu gösteriyordu. Kendimi ifade etmek için yorulmama gerek yok. Bir gün söylemek istediklerimizi de hazır yazılmış kâğıtlara basarlar mı acaba?

Yalnızım. Yalnızlaştık. Gelecek hakkındaki tek bildiğim şey dijital saatime kaydettiğim hatırlatma. Sadece günü kurtarmaya yönelik 2 günlük yaşam planıyla kendimi düşünürken ‘’ KÜRESEL ISINMAYA HAYIR! ‘’ diye bağırma hobisinin annemin altın gününden ne farkı var? Kaldı ki şirketler bu konuda da yüksek duyarlılıklarını göstererek doğaya saygılı klimalarını ürettiklerini ilan ettiler. Bu yüzden doğru söylerdi ‘’ mems’’: ‘ herkes mağarasına geri dönsün! ‘

Sevgili duyarlı insanlar; açlık ve ölüm sınırı Afrika belgeselini satın alıp deri koltuklarınızda izleyerek üzüldüğünüz için teşekkürler. Ama üzgünüm yeterince acı çekmenize neden olamadı. Deri koltuklarınız kıçınızı rahat tutmuştur.

Sevgili dostum Mr late her zaman söylediğim gibi ‘yanlış zamanda doğduk’ o nedenle dediğin gibi ‘ geçmişin kirli tırnaklarıyla oyulmuş yüzümüzden kaçıyoruz’ . Farkına varmamı sağladığın her şey için defalarca teşekkür ederim. Anladım ki iki kişilik yataklarda daha rahat yaşanmıyormuş aşk.


‘ KITTA ‘

1 yorum: